Jotpan hybriditilaisuus 11.4.2024: Kohti jatkuvan oppimisen tulevaisuutta

Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus Jotpan hybriditilaisuudessa pureudutaan jatkuvan oppimisen tulevaisuuteen asiantuntijapuheenvuorojen avulla. Tilaisuus järjestetään Hilton Helsinki Strand –hotellissa torstaina 11.4. klo 9.30–12. Ohjelma alkaa klo 10, ja sitä ennen tarjoillaan aamiainen. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä.

Näkökulmia ja vinkkejä koulutuspalveluiden ennakoivaan suunnitteluun

Tilaisuudessa kuullaan koulutusalan asiantuntijoiden näkemyksiä ennakointitiedon hyödyntämisestä jatkuvan oppimisen palveluiden kehittämisessä. Puheenvuorojen lisäksi näkökulmia ja käytännön vinkkejä koulutuspalveluiden ennakoivaan suunnitteluun tarjoaa asiantuntijapaneelikeskustelu.

Hybriditilaisuuden puhujina toimivat koulutuksen ja ennakoin asiantuntijat, alivaltiosihteeri Elina Pylkkänen työ- ja elinkeinoministeriöstä sekä tulevaisuusmuotoilija Minna Koskelo. Tilaisuus on suunnattu erityisesti koulutuksen järjestäjille, mutta tarjoaa hyviä näkökulmia kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Esittelyssä Osaamistarvikekompassi –palvelun uusi versio

Tilaisuuden yhteydessä lanseerataan myös uusi versio Jotpan Osaamistarvekompassi –palvelusta. Palvelun tarjoamaa tietoperustaa ja hyötyjä esitellään käytännön esimerkkien kautta.

Osaamistarvikekompassi on Jotpan kehittämä ennakointitiedon palvelu, joka tarjoaa asiantuntijatahoille koottua ja ajankohtaista tietoa tulevaisuuden osaamisesta työelämässä. Moderni työkalu pyrkii vastaamaan työvoiman ja osaamisen haasteisiin ja parantamaan tiedolla johtamista. Palvelu on suunnattu erityisesti koulutuspalveluiden tarjoajille sekä tieto-, neuvonta- ja ohjauspalveluiden tuottajille ja kehittäjille.

Lisätiedot tapahtumasta ja ohjeet ilmoittautumiseen löydät täältä.